Om je ruimte een frisse look te geven, kies je voor een systeemplafond. Een systeemplafond brengt vele voordelen met zich mee. Zo kun is het snel en eenvoudig te monteren. Uiteraard kun je er ook voor kiezen het systeemplafond te laten monteren door een vakkundig team van professionals. Voor zowel levering als montage, ben je bij Systeemplafond 24 aan het juiste adres. Naast het leveren en monteren van systeemplafonds, kunnen zij ook scheidingswanden en projectverlichting aanbieden. Je kunt bij hen dus terecht voor een compleet totaalproject.

Voordelen van een systeemplafond

Waarom zou je kiezen voor een systeemplafond in je kantoorruimte, bedrijfspand of school? De voordelen op een rijtje:

  • een frisse uitstraling voor het pand
  • geluiddempend en isolerend
  • een snelle plaatsing en dus minimale overlast
  • leidingen en bedrading op een nette manier weggewerkt
  • verlichting flexibel in te delen

Systeemplafonds zijn in elke ruimte mogelijk. Je creëert een frisse uitstraling van het pand met een systeemplafond. Dat en het feit dat een systeemplafond een geluiddempende werking heeft, leidt tot een prettige werksfeer voor jou en je werknemers. En doordat het systeemplafond isolerend werkt, ga je dit merken aan de energienota. De rekening zal lager uitvallen door de lagere stookkosten.

Ruime keuze

Systeemplafonds zijn er in verschillende soorten en maten. De meest voorkomende systeemplafonds, zijn de plafonds met de inlegplaten. Bij dit plafond ligt de plaat op het profiel. Je kunt ook kiezen voor een luxere uitstraling, dan zou je de doorzakplaten kunnen nemen. Bij dit soort plafond, liggen de platen lager dan het profiel. Wanneer je ervoor kist om geen profiel te tonen, dan is het plafond met de verdekt uitneembare platen de juiste keus.

De meest voorkomende systeemplafondplaten zijn 60×60 of 60×120. Bij Systeemplafond 24 kun je ook voor andere afmetingen kiezen. Ook bieden zij een uitgebreid assortiment aan in systeemplafondplaten van de meest gerenommeerde merken. Deze zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en worden volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Systeemplafond 24

Wanneer je kiest voor een systeemplafond van Systeemplafond 24, kies je voor gerenommeerde merken van hoge kwaliteit, een uitgebreide keus en staat er een vakteam voor je klaar voor de montage van jouw plafond. Je kunt dan gewoon verder met je dagelijkse werkzaamheden, de systeemplafonds worden snel en eenvoudig voor je gemonteerd! Meer weten over Systeemplafond 24? Neem een kijkje op de website en vraag vrijblijvend een offerte aan.