De mogelijkheden zijn eindeloos als je kiest voor een gietvloer. Vrijwel iedere kleur is mogelijk en u kan er ook een patroon in alten verwerken zoals ruiten of strepen bijvoorbeeld. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om er een logo of een afbeelding in te verwerken, ideaal voor bedrijven!

Vochtige ruimtes

Gietvloeren kunnen zonder problemen in een vochtige ruimte worden aangebracht. U kunt hierbij aan uw badkamer denken bijvoorbeeld. Heeft u altijd al een bijzondere, mooie vloer in uw badkamer willen hebben? Dan heeft u nu de mogelijkheid om te kiezen voor een mooie, slijtvaste en vochtbestendige gietvloer. Een ding is zeker, u zult er geen spijt van hebben en jarenlang kunnen genieten van een vloer die ook nog eens comfortabel aanvoelt. Wij hopen dat u een mooie kleur kunt uitkiezen, veel succes alvast!

Vloer op maat laten maken

Door het feit dat de keuze zo verschillend is, is elke gietvloer eigenlijk een maatwerk oplossing. Als u niet zeker weet welke vloer u nodig heeft kan u daarom eigenlijk altijd voor een gietvloer oplossing kiezen!

Gietvloer zelf doen

Zoals we hierboven al genoemd hebben is het ook mogelijk om een gietvloer zelf aan te brengen. Er zijn op internet handleidingen te vinden hiervoor. Let er wel op dat het vaak eerst getest moet worden zodat u geen fouten maak bij het laten leggen van de gietvloer. Hieronder vindt u de bron van dit artikel waar u verder kan lezen. Op de website van Gietvloer Rotterdam kan u alle informatie vinden die u nodig heeft.