De Anet A8 3D printer kit is de beste kloon van een professionele 3D printer die je momenteel op de markt kunt vinden. De kit is niet alleen makkelijk te monteren en gebruiksvriendelijk waardoor je al snel tot enorm creatieve ontwerpen komt, maar wordt ook nog eens aangeboden voor een zeer scherpe prijs. Daarbij is hij niet minder dan de andere printers die op de markt verkrijgbaar zijn en is ook nog eens op verschillende manieren uit te breiden. Zo haal je dubbel het geld uit de printer en zal je niet kunnen ophouden om de nieuwe facetten van het apparaat te blijven ontdekken. Het is niet alleen een hobby, maar een levensstijl die je deelt met een levendige community die elkaar steeds weer vooruit blijft helpen om tot betere versies van de 3D printer te kunnen komen.

Vernieuwde en uitgebreide firmware

Er is constant nieuwe hardware en software beschikbaar voor de Anet A8 3D printer beschikbaar waarmee je jouw printer weer naar een nieuw niveau kan tillen. Zo is er ook weer vernieuwde firmware beschikbaar, die jouw software programma voor de printer kan uitbreiden. De firmware helpt je makkelijk om op afstand de hardware van de printer te kunnen controleren. Deze is gratis te downloaden en wordt steeds weer geupdate vanuit de community zelf. Zo blijf je altijd bij zonder dat je er ook maar een cent voor hoeft te betalen. Voor nieuwe hardware onderdelen moet je dan wel wat geld bijleggen, maar dit is alsnog altijd relatief goedkoop. Zo blijft het een leuke hobby waar je niet veel geld aan kwijt bent.

De Anet A8 3D printer kit is kortom een kit waar jij je direct na de aanschaf ervan nooit mee hoeft te vervelen. De printer blijft vernieuwend en beschikt over de mogelijkheden om uit te breiden en zo aan al jouw wensen te voldoen.