De realisatie van je droomtuin

De tuin is een plek waar je tot rust kan komen, waar de kinderen zich uit kunnen leven of waar je gezellig met vrienden wilt kunnen zitten. De aanleg en het onderhoud van je tuin is dus zeer belangrijk. Een goede hovenier, zoals Temmink Tuindesign, kan je bij deze zaken prima van dienst zijn.

Tuindesign

Om tot de realisatie van je droomtuin te komen, dient er een goed ontwerp gemaakt te worden. Door in gesprek te gaan met de hovenier worden de mogelijkheden van je tuin duidelijk. Een goede hovenier kan je passend tuinadvies geven en zo komen jullie tot het ontwerp van je droomtuin.

Tuinaanleg

Wanneer het ontwerp van je droomtuin klaar is, kan de aanleg beginnen. De hovenier denkt aan alles. Het leeghalen en omspitten van je oude tuin, het aanleggen van drainage, het wegwerken van bekabeling en het bestraten van je terras; alles wordt door de hovenier geregeld. Op deze manier kun je zo snel mogelijk van jouw tuin genieten.

Tuinonderhoud

Een ander punt waar de hovenier je mee van dienst kan zijn, is het onderhoud van je tuin. De hovenier heeft kennis van al het groen en weet hoe je je tuin het beste kan verzorgen. Op deze manier kun je langer van je tuin genieten. Een hovenier kan je onder ander helpen bij:<ul>

  • gazononderhoud
  • boomverzorging
  • vijveronderhoud
  • onkruidbestrijding

En dan, genieten!

Wanneer de klus geklaard is en je droomtuin gerealiseerd is, is er nog één ding dat rest: genieten! Dus, steek de barbecue maar aan, haal de stoelkussens maar tevoorschijn en ga lekker naar buiten!