Door kunststof gevelbekleding aan je woning toe te voegen, geef je deze een mooie houtlook uitstraling. Tevens levert het vele voordelen wanneer je kunststof gevelpanelen aan je woning toevoegt. Niet alleen kies je voor een duurzame oplossing, ook is het een uitstekende investering. Kies voor hoogwaardige kwalitatieve kunststof gevelbekleding en profiteer van een levensverwachting van 30 jaar.

Kunststof gevelpanelen voor verschillende toepassingen

Kunststof gevelpanelen zijn op verschillende manieren toepasbaar. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de bekleding van het dakkapel met kunststof af te werken. Door te kiezen voor kunststof bekleding met een mooie houtnerf, lijkt het of de woning is afgewerkt met hout. Echter, het kunststof is kleurvast en makkelijk te reinigen. Liever een andere structuur van het kunststof? Ook dat is mogelijk. Door de keuze uit verschillende houtstructuren en steenstructuren, vind je altijd wel een kunststof bekleding dat bij jou past. Niet alleen woningen kun je met kunststof bekleden. Ook bij chalets, stacaravans of recreatiewoningen is kunststof bekleding een populaire toepassing. Mede dankzij de snelle montage, maar ook het onderhoudsarme karakter van het kunststof maakt de keuze hiervoor populair.

De voordelen van kunststof gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding is erg gewild vanwege zijn vele verschillende toepasmogelijkheden, maar ook vanwege de voordelen die het kunststof biedt.

  • ruime keuze in gevelpanelen: houtlook of steenlook in verschillende kleuren
  • eenvoudige montage van de gevelpanelen
  • onderhoudsvriendelijke karakter: schilderen is overbodig en makkelijk te reinigen
  • uv-bestendig en kleurvast
  • een duurzame investering

prijs/kwaliteit verhouding

Wanneer je kunststof gevelbekleding aanschaft, is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de producten. Veel kunststof gevelpanelen worden aangeboden als zijnde de goedkoopste. In de wereld van de kunststof gevelpanelen is het echter al vaak gebleken dat goedkoop, duurkoop is. Hoogwaardige kwalitatieve gevelbekleding van kunststof rot niet, is kleurvast en kent een levensverwachting van 30 jaar. Minder kwalitatieve kunststof bekleding gaat vaak minder lang mee, heeft een vergrote kans op rotten en kan verkleuren in de zon. Let daar dus op bij de aanschaf van het product en laat je zeker goed informeren. Je wilt immers zo lang mogelijk profiteren van deze investering.