Wat leveren uw zonnepanelen op?

Energie uit zonnepanelen is duurzame energie. En dat is een goede reden om bij 123zonnepanelenvegelijken meerdere offertes op te vragen. Maar we gaan ervan uit dat u niet alleen uw hart, maar ook uw rekenmachine laat spreken. Want hoeveel leveren zonnepanelen eigenlijk op?

Over het rendement van zonnepanelen doen allerlei verhalen de ronde. De een suggereert dat u binnen een paar jaar gratis stroom hebt. De ander veronderstelt dat zonnepanelen bijna niet terug zijn te verdienen. Wat is waar?

Berekening van het rendement

Veel klanten komen met deze vraag bij ons. Onze aangesloten zonnepanelen-bedrijven meten dit op maat voor u. Daarin nemen ze alle factoren mee die voor ú van belang zijn. Uw jaarlijkse verbruik. Uw beschikbare budget. Uw beschikbare dakoppervlakte. Eventuele subsidie waarvoor u in aanmerking komt. De prijzen van uw energieleverancier. Zo krijgt u precies inzicht in uw rendement.

Terugverdientijd

Onze ervaring is dat het rendement optimaal is als u ongeveer zoveel energie opwekt als u verbruikt. Het is reëel als u uitgaat van een terugverdienperiode van circa 6 tot 8 jaar, afhankelijk van de grootte van uw installatie. Realiseer u dat u na die tijd GRATIS uw eigen energie opwekt! En vanaf dag 1 na de installatie valt er voor uw energieleverancier niet veel meer aan u te verdienen…

Wat zijn de beste zonnepanelen

Maar wat zijn nu de beste zonnepanelen? Er zijn veel verschillende soorten zonnepanelen in de Nederlandse Markt. Een overzicht van wat de betere zonnepanelen zijn kunt u vinden bij 123zonnepanelenvergelijken via deze link. Via 123zonnepanelenverelijken kunt u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Dit is niet alleen snel en gemakkelijk, u kunt tot 40% besparen op uw aankoop en uw handelingspositie wordt sterker!

Wilt u net zoals vele andere zonnepanelen kopen? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend offertes aan via 123zonnepanelenvergelijken.nl!