Kalkvrije badkamer en kalkvrij sanitair

Wanneer u een nieuwe badkamer krijgt, wil u deze graag als nieuw houden. Hetzelfde geldt voor een nieuwe keuken. En wat te denken van het leidingwerk? Ook deze wilt u graag optimaal kunnen blijven gebruiken. Kalkaanslag is iets waar u dan niet aan wilt denken. Lelijke kalkvlekken in de badkamer, de keuken of op uw ramen. En wat te denken van de kalkdeeltjes die zich afzetten in uw leidingwerk of uw apparatuur? Dit alles kan voorkomen en bestreden worden met een waterontharder van BWC.

Voordelen waterontharders

Een waterontharder wordt direct na de hoofdleiding geïnstalleerd. Dat betekent dat u in uw hele woning, kantoor of bedrijf kan genieten van zacht water. De waterontharder haalt de kalkdeeltjes uit het water en laat kalkvrij water door de leidingen stromen. Het neerslaan van kalkdeeltjes in de leiding is dan dus verleden tijd. De waterdruk van de leidingen blijft gelijk, zodat u bijvoorbeeld optimaal kunt genieten van uw douche. Ook blijven er geen kalkdeeltjes meer achter in uw apparatuur, zoals de wasmachine, het koffiezetapparaat en de waterkoker. En dat leidt weer tot een langere levensduur van uw apparaten. Maar zeker zo belangrijk is toch wel dat u geen kalkaanslag meer aantreft in uw badkamer, sanitair en keuken. Hard boenen op die vervelende vlekken is dus niet meer nodig. Zeker wanneer u net een nieuwe badkamer of keuken heeft geïnstalleerd is dit een zeer welkome bijkomstigheid! Een ander groot voordeel is dat bestaande kalkaanslag op den duur ook zal verdwijnen. Uw badkamer of keuken wordt weer als nieuw!

Andere voordelen voor u na het installeren van een waterontharder:

  • de energienota valt voordeliger uit
  • uw wasgoed komt zacht en helder uit de machine
  • u kunt nu streeploos ramen wassen
  • het kalkvrije water verzacht uw huid en haar
  • u heeft minder last van huidirritatie
  • het schoonmaken wordt makkelijker
  • u hoeft minder zeep, shampoo en schoonmaakmiddelen te gebruiken
  • de koffie, thee en limonade is beter van smaak
  • uw servies, bestek en glas blijft langer mooi
  • zout en anti-kalkmiddelen zijn overbodig geworden

Hoge kwaliteit waterontharders

Best Water Choice staat gegarandeerd voor kwaliteit en onze klanten waarderen dat. BWC heeft haar eigen productielijn waterontharders, de Omega lijn. Binnen deze productielijn zijn verschillende modellen beschikbaar, zodat er voor elk huishouden een geschikte waterontharder te vinden is. Of uw huishouden nu bestaat uit 2 personen of 6, BWC heeft een geschikt model voor je. Maar ook bedrijven, kantoren, hotels, zwembaden of fabriekshallen kunnen bij BWC terecht voor een waterontharder. BWC levert top kwaliteit waterontharders op maat, ook voor grote ondernemingen. Daarnaast bestaat BWC al meer dan 25 jaar en beschikken zij over de nodige ervaring op het gebied van waterontharding. En dat levert kwaliteit! Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een waterontharder bij u thuis of bij uw bedrijf? Neem contact op met BWC Waterontharders