Tijdelijk uw inboedel opslaan?

Inboedel opslaan? Inboedelopslag vanaf € 3,50 per maand

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare inboedelopslag in het zuiden van het land? Dan bent u bij Boxss in Oss aan het juiste adres. Wij bieden tijdelijke opslag van inboedel in verwarmde units van 1 tot 80 m3. De inboedelopslag units zijn 7 dagen per week toegankelijk en goed beveiligd met camera’s en box alarm. Vorstvrij, vochtvrij en schonen inboedelopslag. De perfecte oplossing voor tijdelijke opslag van inboedel. Kom naar onze vestiging in Oss.

Uw eigen opslagunit bij u thuis opgehaald en opslagen in onze Self-Storage

Boxss biedt daarnaast de mogelijkheid om een mobiele opslagunit (9, 13 of 15 m3) voor je deur te plaatsen en haalt deze weer op als je spullen zijn geladen en jij de box hebt afgesloten. Je voordeel: geen verhuisbedrijf, bus of aanhanger nodig en maar één keer in- en uitladen! Tot je de goederen weer nodig hebt, staat de box in de vocht- en vorstvrije opslag bij Boxss. Voor jou toegankelijk. Box-to-Go, tijdelijke opslag die naar je toe komt.

Even wat extra opslagcapaciteit bij u voor de deur

Een nieuwe vloer of plafond, een kleine verbouwing of bijvoorbeeld herstel van brand- of waterschade. Dan is wat extra opslagruimte in de buurt van de woning erg prettig. Het Box-to-Stay concept is een unieke oplossing voor tijdelijk extra opslag voor uw huis zodat even wat spullen kwijt om een klus te klaren. Boxss plaatst de Box-to-Stay voor je deur, zolang als nodig is. Deze unieke mobiele unit is gelijkvloers, heeft geen tildrempels en biedt maar liefst 17 m3 goed af te sluiten opslagruimte. Zo krijg je in huis of bedrijf de ruimte om te werken en houd je toch alles bij de hand. Nóg een voordeel: je hoeft maar één keer in en uit te laden!

Vier unieke concepten voor tijdelijke inboedelopslag

Bij Boxss vindt u altijd een oplossing op maat met onze vier unieke concepten voor tijdelijke inboedelopslag. Bekijk direct de inboedelopslag oplossingen van Boxss.