Waarom comfort en stijl goed samengaan met laminaatvloeren ‘Dat ziet er goed uit’, zal een veel gehoorde reactie zijn bij het zien van je nieuwe laminaat vloer. Als je dan ook nog kunt zeggen dat het je eigen gelegde panelen zijn, kan je dag niet meer stuk. Natuurlijk koos je de mooiste vloer uit het assortiment. Het beoogde sfeereffect is boven verwachting. Er zijn zoveel varianten in soort, afwerking en kleur dat je volop kunt kiezen. Ga je voor de look van eiken, merbau, kastanje of leisteen? Moet het glad, glanzend, geolied of gevernist zijn? Maak je de kleurkeuze in licht, medium of donker? De mogelijkheden zijn eindeloos. En iedereen weet dat laminaatvloeren mooi, comfortabel en duurzaam zijn. Daar geniet je jaren van, hoe intensief je er ook op leeft.

Veel toepassingen Een vloer moet een sfeermaker zijn en voldoen aan de eisen die de gebruiker eraan stelt. Bij laminaat voor een woonkamer maak je een andere afweging dan de slaapkamer. Zelfs in natte ruimten als een keuken of badkamer stelt een waterbestendige laminaatvloer niet teleur. Ze is opgewassen tegen vocht, vuil en intensief gebruik. Door zijn antistatische behandeling is hij uitermate geschikt voor winkels en kantoorruimtes. Wanneer je je houdt aan de specifieke plaatsingsinstructies kan de vloer gelegd worden in combinatie met vloerverwarming en onder kachels. Ook op de veranda is het een goede keuze.

Easy in onderhoud In je huis wil je leven, wonen en genieten. Al let je wel op schoon en hygiëne, je wilt daar niet al teveel mee bezig zijn. Het scheelt dan heel veel als je vloeren onderhoudsvriendelijk zijn. Een moderne laminaatvloer heeft een afgedicht oppervlak. Dat maakt het schoonhouden kinderspel. Met de speciale microvezeldoek houd je de vloerpanelen hygiënisch schoon. Hiermee help je allergieën voorkomen. Door de afgedichte en krasbestendige toplaag is schoon ook echt schoon en houd je tijd over om leuke dingen te gaan doen.

Simpel te plaatsen Laminaat vloerpanelen kennen drie eenvoudige systemen om de vloer te leggen. Een kliksysteem waarbij je het paneel wentelt en langs de lange en korte kant van de plank in elkaar klikt. Of de simpele schuif en klikmethode. Het systeem waarbij je de planken horizontaal in elkaar schuift is bij uitstek geschikt om te verwerken op lastige plaatsen. Moeilijke hoeken als deurplinten en verwarmingselementen kunnen zo toch netjes worden afgewerkt. Ben je niet zo handig of heb je minder tijd om het laminaat zelf te leggen dan is redding nabij. Doe een beroep op de technici van een laminaatmontagebedrijf zoals Cavallo-Floors.nl en zij komen je vloer of trapdelen goed en snel monteren.

Shoppen Keuzestress wordt je deel als je gaat kijken in een van de vele vestigingen van Quick-Step laminaat. In positieve zin natuurlijk. Wanneer je je laat adviseren door een van de medewerkers dan kom je gemakkelijk tot een weloverwogen beslissing. Je vindt altijd de vloer die je zocht. De webwinkel biedt de optie met roomview om thuis je keuze maken. Gebruik een foto van de in te richten ruimte en ga aan de slag met combineren en selecteren. Je kiest zo thuis snel en eenvoudig een vloer voor je huis.