Een oprit bij uw huis is ideaal. U heeft geen last van volle parkeerplaatsen in uw woonwijk, want u parkeert uw auto simpelweg op uw eigen terrein. Veel gezinnen hebben tegenwoordig zelfs twee auto’s op de oprit staan. De bestrating van uw oprit wordt zwaarder belast dan uw terras en tuinpaden. Het is daarom belangrijk stil te staan bij welke stenen u gebruikt voor uw oprit.

Drukbelasting oprit

Er zijn een tweetal zaken van belang wanneer u stenen uitzoekt voor uw oprit:

1.- Kies een product dat 6 centimeter of dikker is.

2.- Kies een product dat afstandhouders, een vellingrand, facet of anderszins uitgevoerde splintervrije kop heeft.

Door de zwaardere belasting is de drukbelasting namelijk anders dan op uw terras en tuinpaden. Houd u geen rekening met bovenstaande zaken, dan kunnen er door de drukbelasting stukken en/of scherven van het product afspringen.

Bezoek onze showtuin

In onze showtuin heeft u een ruime keuze uit gebakken stenen, tegels en betonnen sierbestrating voor uw oprit. Wij denken graag met u mee en informeren u over de mogelijkheden.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

In onze showtuin kunt u altijd (ook buiten de openingstijden) rondlopen en ons assortiment keramische tegels, betontegels, aanbiedingen in metselstenen, kunstgras, grind, split, sierbestrating en betonelementen bekijken. Daarnaast hebben we ook aantrekkelijke aanbieding- en restpartijen.