Een grondzuiger is de perfecte oplossing als je op zoek bent naar gemak en mogelijkheden op lastig te bereiken plekken. Voor het afvoeren van grond en zand of juist het aanbrengen. Het is dus een heel slimme manier van werken. Je kunt het bijvoorbeeld inzetten om een kruipruimte uit te graven of een binnentuin in het centrum van meer grond of zand te voorzien. Er is voor elke hoeveelheid een goede oplossing.

Ook grond zuigen door Kooiker Zuigtechniek is mogelijk. Het is dus absoluut een breed in te zetten methode die je veel moeite kan ontnemen en is daarmee een techniek die steeds vaker ingezet wordt.

Het is een innovatieve manier van werken

Door het inzetten van zuigtechniek kies je voor een innovatieve manier van werken, waarbij het je minder inspanningen kost om grond, zand, bouwafval klein en grind vanaf elke plek af te voeren. De manier van werken is overigens niet nieuw en allerminst bewerkelijk. Je kunt voor elke klus zorgen voor een passende oplossing. Waarbij je voor grotere klussen natuurlijk voor een zuigwagen kiest en voor kleinere klussen prima geholpen bent met een mobiele unit en grote bigbags. 

Je kunt op lastig bereikbare plekken komen

Het grootste voordeel is dat je op lastig te bereiken plekken kunt komen door de buizen van waar het afval wordt aangezogen. Je kunt letterlijk door een woning met de buizen zonder schade aan te richten of dat de woning vuil zal worden. Het bereik is daarbij ook gigantisch, deze gaat verder dan honderd meter. Je kunt dus echt overal waar het nodig is terecht voor het afzuigen of blazen van grondstoffen. Informeer bij Kooiker Zuigtechniek naar de mogelijkheden van grondzuigen.

Het is kostenbesparend

Het graven en verplaatsen van wat je afgraaft kan een behoorlijk bewerkelijke klus zijn, vaak kost het je dan ook de nodige inspanningen en veel tijd. Dit is als je voor zandzuigen kiest anders, zodra de buizen naar de juiste plek zijn aangelegd kan er direct begonnen worden. Het is dus kostenbesparend omdat het je vooral minder mankracht en tijd kost!