Ben jij iemand die op regelmatige basis werkzaam is op de bouwplaats? In dat geval dien je na te denken over het creëren van een routine waarin er voldoende aandacht is voor rust. Hiermee voorkom je namelijk dat werknemers overspannen raken. Een essentieel onderdeel van voldoende rust bestaat uit een van de basisbehoefte die ieder mens heeft: gebruik maken van een toilet. Dit kan je doen op de bouwplaats, onder andere door een mobiel toilet neer te zetten. Bekijk vooral de mogelijkheden bij een urinoir bestellen. Indien gewenst, kun je meerdere mobiele toiletten aanschaffen voor de bouwplaats. 

Locatie

De plaats waar de mobiele toiletten worden neergezet vormen een essentieel onderdeel van dit proces, aangezien deze locatie vooral bereikbaar moet zijn voor iedere medewerker. Indien een plaats bereikbaar is, zal de kans groter zijn dat mensen daadwerkelijk naar de wc toe zullen lopen. Bespreek daarom vooral met medewerkers waar je de wc’s wenst te plaatsen. Daarnaast kun je kiezen voor een optie waarbij de mobiele wc’s verplaatst worden op regelmatige basis. 

Schoonmaak

Een essentieel onderdeel van de mobiele wc’s bestaat uit de schoonmaak hiervan, waarbij geldt dat je kunt kiezen voor het inzetten van schoonmaakmiddelen. Denk hierbij aan warm water, waarmee je alles op grootschalig niveau kunt reinigen. Verder is het tevens verstandig om bepaalde artikelen aan te schaffen waarmee je bacteriën kunt doodmaken. Als de toiletten op regelmatige basis worden schoongemaakt, zal dit een motiverende factor voor medewerkers zijn om hier daadwerkelijk gebruik van te maken. Stel dus vooral medewerkers aan die voor de schoonmaak verantwoordelijk zijn. 

Thuisverbouwing

Misschien dat jij niet op een bouwplaats werkzaam bent, maar wel binnenkort aan de slag gaat met de verbouwing van jouw woning. Door deze verbouwing kun je op tijdelijke basis niet gebruik maken van de wc en dien je hier rekening mee te houden. Een pragmatische oplossing voor dit probleem bestaat uit het huren van een mobiele wc. Hierbij kun je gebruik maken van het aanbod dat verschillende bedrijven doen. Bekijk vooral verschillende opties met elkaar en kies voor de meest goedkope optie. Daarnaast speelt de locatie van het bedrijf waar je de toiletten huurt een grote rol.